e-teatime

niedziela, 5 czerwca 2011

Indonezyjski napój pełen niespodzianek.Zaskakujący składnik (jajko),który stanowi podstawę napoju zwanego Teh Talua.
Autor: TEA TIME o 09:28

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Nowszy post Starszy post Strona główna
Subskrybuj: Komentarze do posta (Atom)

O mnie

TEA TIME
Miejsce spotkań ludzi poszukujących w naparze herbacianym ukojenia oraz upragnionej przerwy w ferworze obowiązków.
Wyświetl mój pełny profil

Archiwum bloga

  • ►  2012 (1)
    • ►  stycznia (1)
  • ▼  2011 (17)
    • ►  sierpnia (1)
    • ►  lipca (1)
    • ▼  czerwca (4)
      • Historia pewnej herbaciarniDo pewnej herbaciar...
      • Suzanne Lee jest autorką prekursorskiego sposobu w...
      • ,,Nastawić samowar'' to jedna ze starych rosyjskic...
      • Indonezyjski napój pełen niespodzianek.Zaskakujący...
    • ►  maja (1)
    • ►  kwietnia (1)
    • ►  marca (3)
    • ►  lutego (2)
    • ►  stycznia (4)
  • ►  2010 (32)
    • ►  grudnia (3)
    • ►  listopada (5)
    • ►  października (4)
    • ►  września (2)
    • ►  sierpnia (5)
    • ►  lipca (4)
    • ►  czerwca (2)
    • ►  maja (3)
    • ►  kwietnia (2)
    • ►  lutego (1)
    • ►  stycznia (1)
  • ►  2009 (1)
    • ►  grudnia (1)
Motyw Rewelacja. Obsługiwane przez usługę Blogger.